فلفل سیاه

فلفل سیاه:

فلفل سیاه یا پلپل سیاه (نام علمی: Piper nigrum) میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است میوه‌های آن طعم تند و سوزنده‌ای دارند. گیاه فلفل بومی جنوب هند می‌باشد و از آنجا به اروپا و سایر نقاط جهان صادر می‌شد و به عنوان ادویه پرکاربرد شناخته می‌شود.

فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگ‌های متنوعی چون سبز، قرمز، زرد و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگ‌های سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود. فلفل سیاه و سفید از یک گیاه هستند و تنها فرایند خشک کردن آن‌ها متفاوت می‌باشد.

فلفل سفید زمانی به دست می آید که پوست بیرونی دانه‌ها بر اثر تابش نور خورشید خشک و باز شود. دانه‌های سفید درون این پوست‌ها، فلفل سفید است.

فلفل سیاه، به طور طبیعی از لایه بیرونی که توسط تابش نور خورشید به رنگ سیاه در آمده، به دست می‌آید. فلفل سفید، عطر و طعم ماندگاری ندارد و پس از گذشت زمان به سرعت رایحه آن از بین خواهد رفت این در حالی است که فلفل سیاه می‌تواند مدت زمان طولانی تری تازه بماند و عطر و طعم آن بیشتر است.

پیپرین موجود در فلفل سیاه قابلیت جذب مواد مغذی مختلف مانند ویتامین‌های A و C، سلنیم، بتاکاروتن و … را افزایش می‌دهد و به حفظ سلامتی فرد کمک می‌کند.

فواید فلفل سیاه:

  • بهبود سلامت گوارش
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • کمک به کاهش فشار خون
  • کمک به کاهش علائم آسم
  • حاوی آنتی اکسیدان
  • کمک به سلامت دهان و دندان
  • بهبود سلامت مغز

جدول ارزش غذایی فلفل سیاه:

فلفل سیاه

به ازای مصرف 100 گرم

kcal 354

فاکتورهای ریز مغذی

میزان موجود

پروتئین

10.39g

چربی کل

3.26g

کربوهیدات کل

63.95g

کلسیم

443mg

آهن

9.71mg

ویتامین B3

1.14mg

ویتامین B4

11.30mg

ویتامین B5

1.40mg

فسفر

158mg

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.