بادام زمینی

 

بادام زمینی:

بادام ‌زمینی بومی آمریکای جنوبی است و از آنجا به سایر نقاط برده شده‌است. بوته‌ی آن که بوته‌ای یک‌ساله است ۳۰ تا۵۰ سانتی‌متر ارتفاع دارد.

ﺑﺎدام زﻣﻴﻨﻲ در ﻛﻠﻴﻪ ﻧﻮاﺣﻲ اﻗﻠﻴﻤﻲ اﻳﺮان ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺑﻬﺎره ﻛﺸـﺖ ﻣـﻲﺷﻮد. ﺣﺪاﻗﻞ دﻣﺎي ﺧﺎك ﺑـﺮاي ﺟﻮاﻧـﻪزنی 10 درجه سانتی‌گراد است. باتوجه به شرايط اقليمي معمولاً از اواخر تابستان تا اواسط پاييز برداشت مي‌شود. هند، چین، ایالات متحده آمریکا، سنگال، نیجریه اندونزی مهم ترین تولید کنندگان بادام زمینی در جهان به شمار می‌روند. از کل دانه‌های روغنی تولید شده درهندوستان ۴۵ درصد مربوط به بادام زمینی است.

مزایای بادام زمینی:

  • کمک به سلامت قلب
  • کاهش خطر بیماری‌های قلبی
  • کمک به حفظ سلامت دندان و استخوان‌ها
  • کاهش علائم پیری
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • کمک به کنترل وزن
  • کمک به کنترل سطح قند خون
  • مبارزه با افسردگی
  • محافظت در برابر بیماری‌های اعصاب از جمله آلزایمر
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان

جدول ارزش غذای بادام زمینی خام

بادام زمینی

به ازای مصرف 100 گرم

kcal 567

فاکتورهای ریز مغذی

میزان موجود

پروتئین

25.8g

چربی کل

49.24g

کربوهیدات کل

16.13g

نیاسین

12.06mg

تیامین

0.64mg

کلسیم

92mg

آهن

4.6mg

منیزیم

168mg

پتاسیم

376mg

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.