قهوه:
گونهای نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشدهی گیاه قهوه بهدست میآید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمهگرمسیری آمریکا و برخی از مناطق جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا است، هنگام رسیدن میوهی گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوهی خشکشده به درجات مختلف برشته میشوند و درجهبندیهای پخت گوناگونی برای این محصول درنظر گرفته شده است. قهوه اسیدی است و به علت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است.
بزرگترین کشورهای تولیدکنندهی قهوه عبارتند از: پورتوریکو، برزیل، کلمبیا، ویتنام، اندونزی، مکزیک، هندوراس، اتیوپی و هند
انواع اصلی دانه های قهوه
- عربیکا (Arabica)
- روبوستا (Robusta)
- لیبریکا (Liberica) و اکسلسا (Excelsa)
مرغوبترین قهوه که طعم و بویی منحصر به فرد دارد از بوتهای به نام عربیکا به دست میآید که قدیمیترین گونه قهوه است و حدود ۷۵ ٪ از کل قهوهای که در جهان کشت میشود از نوع عربیکا میباشد.
گونه دیگری از قهوه روبوستا نام دارد که در بلندی ۲۵۰۰ پایی رشد میکند و بیشتر از عربیکا تحمل سرما را دارد. میزان کافئین روبوستا دو برابر عربیکا است، اگرچه بو و طعم آن در رده پایینتری قرار دارد و ارزانتر است.
فواید قهوه
حاوی آنتی اکسیدان زیاد
کمک به تقویت حافظه
کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل
کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
کاهش خطر ابتلا به سرطان
کاهش خطر ابتلا به بیماری کبدی
کاهش خطر ابتلا به نقرس
قهوه |
|
به ازای مصرف 100 گرم |
|
kcal 0 |
|
فاکتورها |
میزان موجود |
پروتئین |
0.1g |
چربی کل |
0g |
کربوهیدات کل |
0g |
کلسیم |
0mg |
آهن |
0mg |
ویتامین B3 |
0mg |
ویتامین C |
0mg |
ویتامین B4 |
0mg |
کافئین |
4mg |
!Thanks for the extraordinary delicious products